Incalzire pardoseala »


INCALZIRE IN PARDOSEALA PURMO
Producator: PURMO

DE CE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ PURMO?

1. Fiabilitate însoţită de o experienţă de 30 de ani pe piaţa germană.

Condiţia asigurării unui confort real este de a se elabora un proiect bine conceput şi un montaj corespunzător al instalaţiei. În obţinerea tuturor avantajelor rezultate din folosirea încălzirii în pardoseală ne ajută experienţa de 30 de ani pe piaţa pretenţioasă germană.

Concernul Rettig Heating a fost unul din primii furnizori de instalaţii de încălzire în pardoseală din Europa, iar practica sa bogată în acest domeniu trezeşte încrederea investitorilor şi atitudinea amiabilă din partea antreprenorilor din numeroase ţări. Asupra tuturor elementelor sistemului, de zeci de ani veghează specialiştii concernului nostru. Sistemul este permanent dezvoltat şi modernizat.

Siguranţa că elementele se potrivesc reciproc şi că sistemul este complet reprezintă nu numai o cerinţă a pieţei dar este şi cheia unui montaj corect al instalaţiei. La rândul său, montajul trebuie executat exact conform proiectului tehnic deoarece încălzirea în pardoseală este mai dificil de realizat decât instalaţia cu radiatoare şi pretinde de la instalator cunoştinţe temeinice.

În instalaţia care funcţionează în mod corespunzător temperatura pardoselii nu poate depăşi 29°C. De obicei, în condiţii meteorologice medii, această temperatură nu depăşeşte 24-25°C. O astfel de temperatură practic nu este sesizată la pipăit. Execuţia necorespunzătoare atrage după sine o încălzire excesivă a pardoselii şi prin aceasta se ratează toate avantajele instalaţiei şi chiar poate ridica probleme serioase în exploatare.

2. Componenţi de cea mai înaltă calitate, care oferă o siguranţă deplină.

Conform filozofiei concernului, produsul Purmo înseamnă întotdeauna o calitate superioară şi siguranţă la un preţ rezonabil. De aceea, componenţii sistemului sunt realizaţi în exclusivitate din materii prime de bună calitate, având în vedere că folosindu-se materiale mai ieftine poate fi compromisă fiabilitatea instalaţiei.

Sistemul de încălzire în pardoseală Purmo se produce în conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001, posedă certificatele germane de calitate RAL şi DIN. Producţia în Germania garantează robusteţe şi precizie. Durabilitatea elementelor, testate în timpul cercetărilor de laborator efectuate în vederea obţinerii certificatelor, depăşeşte 50 de ani.

3. Zece ani garanţie pentru întregul sistem.

Înalta calitate a sistemului de încălzire în pardoseală permite acordare unei garanţii de 10 ani în situaţia folosirii în instalaţie doar a elementelor aparţinând sistemului Purmo.

 

PENTRU COTATIILE DE PRET VA RUGAM SA CONTACTATI ECHIPA BKV TRADE FORT, IN VEDEREA STABILIRII ACESTORA LA O VALOARE CAT MAI APROAPE DE REALITATE.Disponibilitate: IN MOD CURENT PE STOC
Cod: 26